باتوجه به این که وردپرس محبوب ترین سیتم مدیریت محتوا می باشد در این مقاله قصد دارم به معرفی بهترین افزونه های آن بپردازم تا با استفاده از آنها کار با WordPress ساده تر شود.
افزونه برای سئو در وردپرس
از مهمترین مسائلی که بعد از ایجاد وب سایت خود باید به آن توجه داشته باشید سئو می باشد ، با استفاده از پلاگین های که در قسمت زیر به آن اشاره کردم می توان سئو خود را بهبود ببخشید.
همچنین در این مقاله می توانید مطالب بیشتری در مورد سئو در وردپرس را مطالعه کنید.
افزونه برای اسلایدر در وردپرس
با استفاده از اسلایدر ها شما می توانید چندین مطلب مختلف یا بنر های تبلیغاتی را در قالب یک باکس ایجاد کنید و با ظاهری زیبا در وب سایت وردپرسی خود به نمایش درآورید.
پلاگین های که برای اسلایدر می توانند مورد استفاده قرار بگیرند بسیار زیاد هستند از بهترین آنها می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:
Slider by Soliloquy – Responsive Image Slider for WordPress
افزونه برای ایجاد انجمن در وردپرس
با ایجاد انجمن علاوه بر تبادل اطلاعات و بروز شدن دانش فردی ، شما را در موتورجستجو و مبحث بهبود سئو به دلیل انتشار مطالب مختلف و بحث و گفتگو نیز کمک می کند.
افزونه برای Backup در وردپرس
از جمله پلاگین های که همه کسانی که با وردپرس کار می کنند ، در همان ابتدای کار بهتر است نصب کنند افزونه های بکاپ هستند که از اطلاعات ما پشتیبانی میکنند و در هنگامی که داده های ما حذف شوند یا مشکلی برای داده های ما به وجود آید به کمک ما می آیند.
افزونه ی پایگاه داده در وردپرس
همانطور که از اسم این افزونه پیدا است برای کنترل داده ها در پایگاه داده مورد استفاده قرار می گیرند.
Optimize Database after Deleting Revisions
افزونه ی جستجو در وردپرس
شما با استفاده از این پلاگین می توانید فرم های جست و جوی پیشترفته ی در سایت خود ایجاد کنید.
در این مقاله سعی کردم پلاگین های را معرفی کنم که کاربرد بیشتری برای شما دارد ، سعی کنید از نصب پلاگین های اضافی خوداری کنید زیرا نصب بی مورد این افزونه ها نه تنها به شما کمکی نمی کند بلکه باعث کندی سایت شما نیز می شود.
در این مقاله نیز می توانید با افزونه های وردپرسی مفید ، برای ایجاد فروشگاه اینترنتی آشنایی پیدا کنید.
امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
موفق و سلامت باشید.
توسعه دهنده وب
شروع آشنایی من با دنیای برنامه نویسی 9 سال پیش بود ، اول مسیر با وردپرس آشنا شدم و بعد از اون شروع به یادگیری زبان جاوا اسکریپت کردم و رفته رفته سعی کردم یک برنامه نویس Front-end بشم که به مبحث گرافیک هم علاقه منده و هر روز تلاش میکنه تا پیشرفت کنه و اگر تجربه ای داره با بقیه به اشتراک بزاره.
- آموزش ساخت صفحه ی وب سایت با استفاده از HTML و css
- ساخت فروشگاه اینترنتی با html ، css و bootstrap - بخش اول
- آموزش نصب ، راه اندازی و کامپایل sass
- میانبر های مفید ادیتور VSCode
- سوالات مصاحبه ای از php و لاراول
این مقاله چقدر مفید بود ؟