زبان برنامه نویسی php بیشترین استفاده را بین دیگر زبان های backend دارد که این موضوع باعث شده است فریمورک های قوی برای این زبان طراحی شوند که توسعه اپلیکیشن های وب را سریع تر و راحتر می کنند.
فریمورک Laravel
در سال های اخیر فریمورک Laravel به محبوبیت زیادی رسید ، این فریمورک مبتنی بر معماری mvc است که توسعه اپلیکیشن های وب را آسان و سریع کرده ، با استفاده از دستورات ساده و کار بردی این فریمورک می توانید ایده مورد نظر خود را پیاده سازی کنید و از آن لذت ببرید.
لاراول داری قابلیت احراز هویت و مسیریابی و قابلیت کش و ... می باشد و همچنین دارای مستندات کامل و جامع می باشد که می توانید به راحتی قابلیت ها این فریمورک را یادبگیرید.
فریمورک Codeigniter
کدایگنایتر یکی دیگر از فریمورک های php می باشد که از معماری MVC استفاده می کند.
به دلیل یادگیری آسان و انعطاف پذیری بالایی که این فریمورک دارد به اکثر توسعه دهندگان مبتدی پیشنهاد میشود تا بتوانند به راحتی اپلیکشن خود را توسعه دهند ، همچنین این فریمورک داری سرعت بالایی می باشد
فریمورک Symfony
فریمورک Symfony یکی از قدرتمند ترین فریمورک های php می باشد که با معاری mvc پیاده سازی شده است و دارای انعطاف پذیری بالا و انجمن های متعدی می باشد که استفاده از این فریمورک را لذت بخش کرده.
فریمورک های قدرتمندی مثل لاراول در برخی از بخش های خود از این فریمورک استفاده کرده اند و همچنین سیستم های مدیرت محتوا مثل drupal هم از این فریمورک استفاده کرده است که نشان دهند قدرت مندی این فریمورک می باشد.
توسعه دهنده وب
تقريبا ٩ سال از اولين سايتي كه طراحي كردم ميگذره ، این اشتیاق از آن زمان ادامه پیدا کرد که در نهایت من به عنوان یک توسعه دهنده وب مشغول به كار شدم. طي اين سال ها تجربه اي كه از شركت در پروژه ها و چالش هاي ياگيري برنامه نویسی بدست آوردم ، تصميم گرفتم كه اين تجربه رو با بقيه اشتراك بزارم كه نتیجه ی آن شد تاپ دمی.
- آموزش ساخت صفحه ی وب سایت با استفاده از HTML و css
- ساخت فروشگاه اینترنتی با html ، css و bootstrap - بخش اول
- آموزش نصب ، راه اندازی و کامپایل sass
- میانبر های مفید ادیتور VSCode
- سوالات مصاحبه ای از php و لاراول
این مقاله چقدر مفید بود ؟